Η ποιότητα που μας καθιέρωσε

Το κύριο μέλημα της επιχείρησης τόσο στο στάδιο της συλλογής όσο και κατά την εκτροφή και πάχυνση των ζώων στις εγκαταστάσεις της, ειναι η παραγωγή ποιοτικού, γευστικού και πάνω από όλα υγιεινού κρέατος για την ελληνική αγορά.
image253Πρόβειο

Με παράδοση τριών γενεών και εξειδίκευση, η επιχείρηση προμηθεύει καθ’όλη τη διάρκεια του έτους υψηλής ποιότητας πρόβειο κρέας στους πελάτες της. Η συνεχής διάθεση πρόβειου κρέατος επιτυγχάνεται με τον σταβλισμό στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ικανού αριθμού ζώων ώστε να εξασφαλίζουμε την διαθεσιμότητα των κρεάτων για τους πελάτες μας 12 μήνες τον χρόνο.

katsikisioΚατσικίσιο

Με σταθερές συνεργασίες χρόνων, η επιχείρηση Κορδαλής έχει στην διάθεση των κρεοπωλείων – πελατών της κατσικάκια γάλακτος αλλά και γίδες (κατόπιν παραγγελίας πάντα) από κοπάδια της Πελοπονήσσου και της Στερεάς Ελλάδας.

moscharisioΜοσχαρίσιο

Η επιχείρηση διατηρεί και εκτρέφει μοσχάρια κρεατοπαραγωγής για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα μοσχάρια εκτρέφονται με υψηλής ποιότητας ελληνικές επιλεγμένες ζωοτροφές με κύριο μέλημα πάντα το υγιεινό γευστικό κρέας. Τα ζώα παραμένουν στην μονάδα για 6 περίπου μήνες και μέχρι την ηλικία του ενός έτους ενώ παραδίδονται στα κρεοπωλεία μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Στάδια παραγωγής

Τα δύο σημαντικότερα κεφάλαια για εμάς είναι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση. Με δεκάδες ευχαριστημένος συνεργάτες ανά την Ελλάδα,  μπορούμε πλέον να σας εξασφαλίσουμε πως και τα δύο θα είναι αυτά που περιμένετε… άριστα!

Αγορά

Το πρώτο βήμα για ένα άριστο τελικό προϊόν, η διαδικασία της αγοράς των προς σφαγή ή/και πάχυνση ζώων από κοπάδια της Μακεδονιας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου γίνεται πάντα με την προσωπική φροντίδα και προσεκτική  επιλογή του Νίκου Κορδαλή.

Μεταφορά - Διανομή

Τα ζώα μεταφέρονται από τις διάφορες περιοχές στις ιδιόκτητες σταβλικές εγκαταστάσεις μας με τα δύο φορτηγά μεταφοράς ζώντων ζώων που διαθέτουμε. Εντός 12 ωρών από την φόρτωσή τους, τα ζώα βρίσκονται στην έδρα μας, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τα νεοεισερχόμενα ζώα όπου και παραμένουν για 2 με 3 ημέρες.

Πάχυνση

Στον κύριο χώρο του σταβλου τα ζωα χωρίζονται σύμφωνα με τις διατροφικές τους ανάγκες. Η πάχυνση των ζώων γίνεται με ιδιάιτερη προσοχή, με επιλεγμένες ελληνικές τροφές και σιτηρέσιο, την τελική διαμόρφωση του οποίου έχει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την γνώση και την πειρα των 30 και πλέον χρόνων ενασχόλησης της οικογένειας με την πάχυνση αμνοεριφίων.

Επιλογή - Σφαγή

Η επιλογή των προς σφαγή ζώων γίνεται κυρίως από τον Νίκο Κορδαλή, λαμβάνοντας υπόψη τις παραγγελίες των πελατών μας. Τα ζώα οδηγούνται σε εγκεκριμένο σφαγείο της περιοχής μας σε απόσταση μικρότερη των 50χλμ έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η όσο το δυνατόν μικρότερη καταπόνησή τους.

Διανομή - Πώληση

Η διανομή των κρεάτων γίνεται με 4 ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και σε διάστημα 6 – 24 ωρών από την σφαγή τους και σύμφωνα πάντα με τις  παραγγελίες μας. Η επιχείρηση εξυπηρετεί κρεοπωλεία στην περιοχή της Αττικής, της Θήβας και της Κορίνθου ενώ πελάτες της ειναι και χονδρέμποροι κρέατος άλλων περιοχών. Η άμεση εξυπηρέτηση και η σταθερή, υψηλή ποιότητα των κρεάτων είναι χαρακτηριστικά της επιχείρησης που μας καθιστούν όχι απλώς προμηθευτές αλλά συνεργάτες των πελατών μας.

Έχετε κρεοπωλείο ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο κατάστημά σας και να γνωριστούμε από κοντά. Η ποιότητα των κρεάτων μας θα ικανοποιήσει όχι μόνο εσάς, αλλά και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας.