Λίγα λόγια για εμάς

Η επιχείρηση Κορδαλής δραστηριοποιείται από το 2003 στον τομέα της πάχυνσης και εμπορίας αμνοεριφίων για την βιομηχανία τροφίμων και τα κρεοπωλεία. Με παράδοση 3 γενεών, η επιχείρηση παράγει υψηλής ποιότητας νωπό πρόβειο ελληνικό κρέας. Στην επιχείρηση μπορείτε να βρείτε κρέας πρόβειο, αρνίσιο, κατσικίσιο, ζυγούρι, χοιρινό αλλά και μοσχαρίσιο κρέας παραγωγής μας.
Η επιχείρηση εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της αφού είναι υπεύθυνη σε όλα τα στάδια της παραγωγής από την αγορά των ζώων από επιλεγμένα ελληνικά κοπάδια, την εκτροφή, την πάχυνση, την σφαγή και την διανομή με δικά της φορτηγά – ψυγεία στα σημεία πώλησης (κρεοπωλεία, κεντρικές αγορές κλπ). Η επιχείρηση Κορδαλής αποτελεί πρότυπο κάθετης μονάδας παραγωγής και εμπορίας ζώντων ζώων και κρεάτων και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να δεχτεί ομάδες επισκεπτών και σχολεία για ξενάγηση στους χώρους της.

Νίκος Κορδαλής

Γιατί ξεχωρίζουμε

Τα δύο σημαντικότερα κεφάλαια για εμάς είναι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση. Με δεκάδες ευχαριστημένος συνεργάτες ανά την Ελλάδα,  μπορούμε πλέον να σας εξασφαλίσουμε πως και τα δύο θα είναι αυτά που περιμένετε… άριστα!

Ποιότητα

Στην Κορδαλής πρώτα έρχεται η ποιότητα. Μέσα από τις υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές που απαιτούμε από όλους τους συνεργάτες μας, σας εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των κρεάτων που φτάνουν στην επιχείρησή σας.

Εγκαταστάσεις

Η επιχείρηση είναι εγκατεστημένη στην αγροτική περιοχή των Μεγάρων, σε κτηνοτροφική ζώνη, στην τοποθεσία Αγία Ελεούσα. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας εκτρέφουμε αμνοερίφια, πρόβατα και μοσχάρια, όλα με ελληνικές επιλεγμένες ζωοτροφές.

Συνέπεια

Το αμέσως επόμενο μέλημά μας είστε εσείς. Οι υπηρεσίες μας είναι βασισμένες πάνω στην σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας, διαθέτοντας τέσσερα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία για την ασφαλή και υγιεινή διανομή των προϊόντων μας .